Siden 1977 har vi leveret højsikkerhedslåse i Danmark. Medeco Sikkerhedslåse er højt specialiserede, og leverer kun Medeco låsecylindre og nøgler gennem et stort forhandlernet af låsesmede. På den måde sikrer vi, at du får en god service og korrekt vejledning om sikkerhed. For selvom det rigtige låsesystem er en vigtig del af sikkerheden, er der flere andre elementer, hvor en fagmand kan vejlede dig, så du opnår det sikkerhedsniveau der er rigtigt for dig.

Medeco låsesystemer finder du på mange af de virksomheder og institutioner, der har behov for et højt sikkerhedsniveau. Men du finder os også på mange almindelige ejendomme, hvor man sætter pris på at have styr på nøglerne, og på den lange levetid vores låsesystemer har.

Fordi medeco kan levere cylindre til alle gængse låse i Skandinavien, er der stort set aldrig problemer med at opgradere til et medeco låsesystem. Vi vil dog råde dig til, at du i forbindelse med montering af låsesystemet også får udskiftet gamle og utidsvarende låse til nye og sikre modeller, da der ikke er meget idé i at sætte en god cylinder på en dårlig lås.

På disse sider finder du information om medeco låsesystemer. Vil du gerne vide mere, kan du kontakte os her, eller kontakte din lokale låsesmed. Du kan se vores forhandlerliste her.

God fornøjelse

Medeco Sikkerhedslåse