Med M3 har vi gjort det ultimative endnu bedre. Medeco3 låsecylindre er blandt de bedste og sikreste cylindre på markedet, og sætter også nye standarder for låse- og nøglesikkerhed.
For 35 år siden, da vi introducerede vores første lås, revolutionerede vi markedet ved at skabe en helt ny kategori af højsikkerhedslåse.
Siden har vi forbedret låsen med en overlegen kombination af dirkesikkerhed, fysisk styrke og komplet nøglekontrol.
Nu kommer Medeco3, som kombinerer det bedste af Medeco med en teknisk udvikling, der bringer låsesikkerheden ind i en helt ny dimension.

DEN KRAFTIGSTE LÅS I DENNE DIMENSION

Det bedste valg for både private og erhvervslivet

Store virksomheder og offentlige institutioner har i lang tid foretrukket Medeco låse, både pga. sikkerheden og den fantastiske nøglekontrol. Nu er der endnu mere grund til at vælge Medeco3 låsecylindre.
For det første leverer Medeco et komplet låsesystem. Du kan få lige den cylinder du har brug for, så et skift til Medeco3 ikke kræver store udskiftninger af andre låsekomponenter.
For det andet er de rå nøgler er 50 % stærkere end tidligere og vores præcise nøglekontrol sørger for at du altid ved nøjagtigt hvem der har nøgler til hvilke døre i hvilke bygninger.
For dig som privatperson er der kun en lås der er god nok, hvis du vil have maksimal beskyttelse af dit hjem. Tænk på alle dem, der får kopier af dine nøgler; naboen, rengøringen, babysitteren, osv. Medeco3 giver dig sikkerhed for, at ingen kan kopiere dine nøgler uden du har givet lov til det.
Hvad enten du som virksomhed eller privatperson søger den perfekte sikkerhed, så er Medeco3 det sikreste valg du kan træffe.

3-DIMENSIONER OG 13 MIA. MULIGHEDER

Du er sikrere fordi vores teknik er bedre


Den største forbedring i Medeco3 er, at vi har tilføjet et tredje låseelement i cylinderen og på nøglen. Med 3 låsepunkter, har Medeco3 dermed hele 13 milliarder unikke låsekombinationer, hvilket gør det nærmest umuligt at dirke låsen op.

Men det vigtigste kendetegn ved en ægte Medeco lås er stadigvæk, at den har den bedste beskyttelse mod uautoriseret nøglekopiering. Med hvert låsesystem følger en systemmappe, der sørger for høj nøglesikkerhed gennem hele dets levetid. Kun forhandlere, der er specielt godkendte af Medeco kan fremstille flere nøgler og kun med din accept. Derfor kan du være sikker på, at du har styr på alle nøgler til dine låse.

Velkommen til den 3. dimension.