Medeco M3
Medeco XTRA
Systemmappen
Nøglerne
Cylindrene
Medeco Sikkerhedslåse
Brochurer og formularer
Forhandlere


Medeco Sikkerhedslåse A/ S
Frederik VII's Gade 1
Postboks 630
2200 København N

Telefon 3539 2030
Telefax 3539 6630

mail: info@medeco.dk

 


Medeco M3

Oftest ønsker man, at kunne aflåse samtlige døre i en bygning med samme låsesystem.

Tidligere var ulempen, at ønskede man høj sikkerhed på yderdøre og andre vigtige døre, måtte man også betale for høj sikkerhed på sekundære døre, selv om det ikke var strengt nødvendigt. I dag findes der et mere økonomisk alternativ.

Med Medeco BiLevelTM har du mulighed for at sikre udvendige døre og andre kritiske døre med cylindre i høj sikkerhedsklasse og sekundære døre som rengøringsrum, kopirum osv. med cylindre i standard sikkerhedsklasse. På den måde kan du spare penge ved køb af nyt låsesystem, da både cylindre og nøgler i standard sikkerhedsklasse er billigere end cylindre og nøgler i høj sikkerhedsklasse.

Medeco BiLevelTM cylindrene i høj sikkerhedsklasse er godkendt i SKAFOR rød klasse, den højeste sikkerhedsklasse, og cylindrene i standard sikkerhedsklasse er godkendt i SKAFOR blå klasse, den næsthøjeste sikkerhedklasse.

Uanset om du vælger høj sikkerhedsklasse på alle døre, eller vælger at kombinere med cylindre i standard sikkerhedsklasse, er nøglerne stadig patenterede, og derfor særdeles godt beskyttet mod uautoriseret kopiering.