Medeco M3
Medeco XTRA
Systemmappen
Nøglerne
Cylindrene
Medeco Sikkerhedslåse
Brochurer og formularer
Forhandlere


Medeco Sikkerhedslåse A/S
Frederik VII's Gade 1
Postboks 630
2200 København N

Telefon 3539 2030
Telefax 3539 6630

mail: info@medeco.dk

 


Medeco XTRA

Vil du gerne have den høje sikkerhed, men uden al den administration der følger med, er Medeco XTRA det rigtige valg for dig. Medeco XTRA er beregnet til private hjem, eller mindre virksomheder.

Teknisk set er Medeco XTRA opbygget præcist som alle de andre højsikkerhedscylindre fra Medeco. Forskellen mellem et Medeco låsesystem og Medeco XTRA, ligger i den måde nøglerne administreres.

Sammen med dine Medeco XTRA nøgler, følger et sort sikkerhedskort. Hvis du skal have fremstillet flere nøgler, skal du forevise kortet til din låsesmed. Har du ikke kortet, kan du ikke få lavet nøgler. Meget simpelt!

Det betyder i praksis, at du kan udlåne dine nøgler, uden at være bange for at de bliver kopieret. Det betyder også, at kan du ikke finde dit sikkerhedskort, kan der ikke fremstilles flere nøgler. Du skal derfor være omhyggelig med at opbevare kortet sikkert.

På sikkerhedskortet er der angivet hvor mange nøgler der er fremstillet. Der følger altid tre nøgler med et kort. Derfor er kortet fortrykt med “3". Hver gang du får fremstillet flere eksemplarer, stempler din låsesmed i kortet, med det antal du fik fremstillet. På samme måde mærker han nøglerne med deres fortløbende nummer. På den måde kan du altid følge med i hvor mange nøgler der i alt er fremstillet.

Medeco XTRA kan ikke indgå i et låsesystem, da det ikke kan opdeles i flere niveauer.